Hoe het allemaal begon.

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 20:15

Ons 1e  kennismaking met essentiële oliën kwam als 2e stap in ons proces om onze zoon zo natuurlijk mogelijk te ondersteunen in zijn gezondheid. We hadden zijn sondevoeding al aangepast, van fabrieksvoeding naar zelf gemaakte biologische voeding. De positieve ontwikkelingen die we hier door zagen was fantastische en stimuleerde ons ook naar andere aspecten te kijken. 

Via mijn toenmalig buurvrouw kwam ik in contact met essentiële oliën. De verhalen die ik van haar hoorde waren heel motiverend om zelf ook aan de slag te gaan! Ik begon met een aantal losse oliën voor slaapproblemen en prikkelverwerking, wat ik toen zag was zo bijzonder! Van een zoon die bijna niet sliep naar een zoon die ineens 6 uren sliep, een enorme vooruitgang! Hier wilde ik meer over weten. Ik kocht de starter kit en ging een cursus aromatherapie volgen. Ik wilde niet alleen de slaap en prikkelverwerking aanpakken maar ook mijn eigen lichamelijke pijntjes, het snurken van mijn man en de concentratie van mijn oudste zoon. En dit lukte allemaal met de oliën uit de starterskit! Naast deze dingen kwam ik er achter dat er nog ze veel meer mogelijk was met deze 12 oliën! Last van de maag, Pepermunt, last van de darmen, Digize,  moe na een drukke dag, Stress away en zo kan ik nog wel even door gaan. 

Ik kan me nu geen dag meer voorstellen zonder essentiële oliën, want echt voor (bijna) alles is een olie!

 

Ons levensmotto is inmiddels; 

Take good care of yourself and those people you love.

Let all the good from nature help you with that.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Juul
een jaar geleden

Hoi,
Ik ben heel benieuwd welke recepten je voor diffuser en/of roller gebruikt voor de prikkelverwerking en concentratie van je kind. Heb vorige week ook de starterkit aangeschaft en zou graag de eerste rollers voor onze jongens willen maken.

Marjon
een jaar geleden

Hoi Juul, wat leuk dat je de starterkit hebt aangeschaft! In mijn webshop kun je een gratis E-book vinden waarin ik precies vertel wat ik gebruik bij onze zoon.

Liefs Marjon