Over ons:

Roll-on essential oil is opgericht door Marjon Deknatel zij woont samen met haar man en 2 zonen van 10 en 12 jaar in Zevenhuizen, een plekje in het noorden van het land. 

Sinds 3 jaar is zij bezig met alles wat de natuur te bieden heeft, hoe natuurlijker hoe fijner. Dit is gekomen door haar jongste zoon, hij heeft een chronische ziekte waardoor hij sondevoeding krijgt.

De fabrieksvoeding viel hem zwaar en daarom ging ze opzoek naar een alternatief. 
Dit werd een natuurlijke en biologische voeding, welke ze zelf ging blenden en via zijn sonde ging toedienen. Als gevolg van deze overgang was hij minder vaak misselijk, begon hij zelf wat te eten en kon hij bepaalde medicatie laten staan.
Na dit succes wilden ze meer, een meer natuurlijk leven. In deze zoektocht kwam de essentiële olie op haar pad.

De inzet van essentiële oliën maakt voor hem, en dus ook voor haar gezin een wereld van verschil! 
Hij heeft veel minder last van omgevingsprikkels, en veel meer rust in zijn hoofd. Ook slaapt hij beter waardoor hij overdag meer energie heeft. Dit alles resulteert in een blijer en gelukkiger kind! 
In overleg met de artsen hebben ze nog meer medicatie kunnen afbouwen. 
Specifiek noemen we  hier nog even "in overleg met de artsen" dit omdat wij het heel erg belangrijk vind dat het gebruik van essentiële oliën nooit een vervanging kan en mag zijn voor begeleiding en behandeling vanuit de reguliere gezondheidszorg. 

Marjon startte haar bedrijf  gericht op het geven van advies over, en begeleiding bij het gebruik van essentiële oliën.
Voor de  online mogelijkheden van social media, de vormgeving van de website en de webshop is zij een samenwerking aangegaan met;

Alie van Dellen;
Zij is enorm creatief en heeft een goed gevoel voor fotografie. 
Het maken van content voor insta en facebook is iets waar ze zich graag mee bezig houd. 

Het is fijn om op deze manier te kunnen samenwerken. Het delen van onze creativiteit en kennis zorgen voor een mooie blend.