Wat is en iTovi scan? 

 

De iTovi Scan is een apparaatje dat kijkt welke essentiële oliën en supplementen u het beste kunnen ondersteunen op het moment van de scan. Hierdoor kunt u heel gericht met de essentiële oliën aan de slag. 

Hoe werkt een scan?

Alles in de wereld heeft een energie en een trilling. De iTovi scan kan deze trillingen bij ons meten. Wanneer ons lichaam in onbalans is, dan is dat te meten. Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. 

Wanneer u een body-scan laat maken duurt dat ongeveer 5 minuten. U kunt de scanner gewoon vast houden in de hand en u voelt er niets van. 

Op basis van de informatie uit de scan geef ik u een advies over de te gebruiken producten en is het aan u hoe en waarmee u precies aan de slag wilt gaan. 

Het advies vanuit de scan en het gebruik van essentiële oliën en supplementen mag naar mijn mening geen vervanging zijn van de begeleiding en of het behandelingstraject binnen de reguliere gezondheidszorg. 

 

Maak een afspraak voor een iTovi scan en ontdek welke producten van Young Living u kunnen ondersteunen voor meer fysieke en/of emotionele balans. Ik kom bij u thuis langs om de scan af te nemen. 

 

Wanneer u besluit om producten te gaan bestellen bij Young Living, zullen wij u begeleiden bij het gebruik van de producten.